BETA | Du är nu på Upphandlingsmyndighetens betawebbplats – en version som fortfarande är under utveckling. Information om vår betawebbplats.

Startsida
 

Om vår betawebbplats

Beta innebär att denna webbplats fortfarande är under utveckling, vi fyller på med innehåll efterhand och låter er besökare testa dess innehåll och funktioner.

Många delar, exempelvis startsidan, är därför enkelt utformade för att med tiden utvecklas i både innehåll och design. Det saknas till en början avancerad sökfunktion och menyer men även detta kommer läggas till.

Betawebbplatsen erbjuder dig som besökare ett nytt sätt att navigera till vårt stöd. Till en början har vi fokus på grundläggande information och att ge dig stöd genom inköpsprocessens olika delar.

Flertalet länkar här från betan går nu till vår ordinarie webbplats, där det mesta av vårt stöd och våra verktyg finns idag. Men i slutet av året är planen att den nya webbplatsen ska vara helt klar och ta över efter den nuvarande.

Till vår ordinarie webbplats upphandlingsmyndigheten.se

Feedback

Det kan också finnas vissa buggar och felaktigheter – hjälp oss gärna med feedback på det ni ser, läser och upptäcker i denna betaversion! Antingen via vår feedback-knapp eller på mejl till: webred@uhmynd.se

Definition beta (Wikipedia)

Frågor och svar om vårt digitala utvecklingsarbete

Tillgänglighet

I vår tillgänglighetsredogörelse beskriver vi hur webbplatsen uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, vilka brister det finns i tillgänglighet och hur vi planerar att åtgärda dem. 

Tillgänglighetsredogörelse